20.02.2011

Драгобрат!!! отдых в Карпатах!:)

Lhfuj,hfn, jnls[ d Rfhgfnf[, Скрапбукинг,jnrhsnrb hexyjq hf,jns, crtnxb,  потертый шик, scrapbooking, открытки ручной работы, листівки, handmade, история открыток, мастер класс, конфетка, купить открытку, купить открытку ручной работы, хенд мейд, hand-made, квилинг, розыгрыш конфетки, мастер-класс, мужские открытки, открыточки, открыточка, киев, Одесса, украинский скрапбукинг, скрапбукинг в Украине, вышивка, вязание крючком, шебби шик, шебби-шик, шабби шик, шабби-шик, оригами, Техника Pop-Up, схема, вязаные цветы, вышивка крестиком, бумажные цветы, кружево, Скрапбукінг в Україні, листіки ручної роботи, скетч, скетчи, скетчи для открыток, открытки ручной работы фото,киригами, сердце,серце, Ура я сегодня уезжаю в Карпаты на Драгобрат, кататся на лыжах. Вот как там активно сейчас)).



Долина Драгобра́т — долина Українських Карпат. Популярна серед любителів гірських лиж та сноуборду. Розташована на висоті 1300—1400 метрів над рівнем моря, на відстані 18 км від селища Ясіня, на стику хвойних лісів і альпійської зони, на початку Свидовецького гірського масиву, біля підніжжя гори Стіг (1707 м). Поряд знаходяться вершини Жандарми (1800 м) і Близниця (1883 м).
Підковоподібне розташування гір Свидовецького хребта створює унікальні природні умови і забезпечує наявність стабільного снігового покриття з листопада по травень.
Звідси відкриваються чудові краєвиди на найвищий масив Українських Карпат — Чорногору, проглядаються вершини гір Говерла (2061 м),Петрос (2020 м). В іншу сторону видно найвищі хребти Ґорґан — Добошанка (1754 м), Синяк (1662 м) та інші.
Єдиним населеним пунктом, через який проходять всі шляхи до підніжжя г. Стіг є селище Ясіня, Закарпатської обл., Рахівського р-н. Селище засноване в 1583 р. Воно розляглося в долині між Свидовецьким та Чорногорським хребтами на берегах річок Лазещина і Чорна Тиса. Саме та Чорна Тиса, що починається в Україні і далі тече по території Румунії, Угорщини, Словаччини і впадає в р. Дунай. Через селище проходять міжнародна траса Ужгород-Чернівці-Кишинів і залізнична колія Ів.-Франківськ-Рахів. Селище знаходиться на віддалі 45 км від географічного пункту «Центр Європи».


Взято с Вики

5 приятных фраз:) :

Unknown комментирует...

Хорошо отдохнуть!

Рената комментирует...

О ти їдеш до нас в гості, сподіваюся тобі сподобається і будете приїжджати завжди. Добре відпочити!!!!!!!!!!

Dasha комментирует...

как классно! Отличного отдыха!!!

ol4ikpsf комментирует...

Удачного отдыха и побольше снега!!!

Katerina комментирует...

Спасибо огромное. Вернулась, с отличным настроением, и большим зарядом позитива)))!

Отправить комментарий